Protein bars are very handy when you are short on time. Just grab one and ready to go. I like to make my own protein bars. By knowing what I’ve added inside them, makes them even more tasty 🙂 No harmful chemicals that prolong shell lives to variety of store options.
The recipe I share with you today takes only 5 to 10 minutes on hands, plus at least 30 minutes cooling time.
You can play around with topping and get creative. Whatever your heart desires. I’ve topped them with pumpkin seeds, goji berries and lemon zest. That citrus flavor gives a special touch to chocolate bars. You might want to try it.
Raw Chocolate Protein Bars
Ingredients:
- dark chocolate pieces, 25 g
- walnuts, 70 g
- chocolate flavor protein powder, 1 scoop (30 g)
- rolled oats, 20 g
- chia seeds, 15 g
- melted coconut oil, 60 g
- sea salt, 1/4 tsp
- 4 dates, pitted
- 2 Tbsp raw cacao
Ingredients:
- Ground walnuts in a food processor. Add dark chocolate, protein powder, rolled oats and chia seeds. Process until finely grounded.
- Transfer the mixture to a bowl. Set aside.
- Process dates with salt, coconut oil and cacao until smooth.
- Combine two mixtures together.
- Line baking pan with parchment paper.
- Transfer the final mixture into pan. Decorate. Press firmly with hands or by spoon. Refrigerate until set.
- Slice into bars and enjoy.
Шоколадні Протеїнові Бари
Протеїнові бари користуються великою популярністю серед активних людей. По-перше, можна взяти з собою в дорогу, у спортзал, на активний відпочинок серед природи. По-друге, містять білок, необхідний для відновлення втомлених м’язів. По-третє, смачні!
Ви вже, мабуть, пробували магазинні протеїнові бари. А як на рахунок того, щоб зробити свої? Без шкідливих добавок.
Домашні протеїнові бари робляться досить просто, якщо знати рецепт, звичайно. Сьогодні пропоную вам Шоколадні. Всього 5 хвилин на руках, 30 хвилин у холодильнику і готові до вживання.
Зверху можна прикрашати всім, що дужа забажає і що є на кухні 🙂 Я вибрала гарбузове насіння, ягоди Годжі та цедру лимона. Між іншим, лимонна цедра вдало доповнює шоколадний смак. Спробуйте.
Шоколадні Протеїнові Бари
Інгредієнти:
- чорний шоколад, 25 г
- грецький горіх, 70 г
- протеїновий порошок з шоколадним смаком, 1 скуп (30 г)
- вівсяні пластівці, 20 г
- насіння чіа, 15 г
- розтоплена кокосова олія, 60 г
- 1/4 ч.л. морської солі
- 4 фініки, очищені
- 2 ст.л. какао
Інструкції:
- У блендері міксуємо горіхи. Додаємо шоколад, протеїновий порошок, вівсянку і насіння чіа. Міксуємо поки не є добре змелене.
- Перекладаємо суміш до посудини. Відставляємо.
- Міксуємо у блендері фініки, сіль, какао та кокосову олійку, доки суміш не є однорідною.
- Комбінуємо дві суміші.
- Викладаємо пергаментний папір у квадратну чи прямокутну формочку.
- Накладаємо кінцеву суміш у формочку. Прикрашаємо зверху. Пресуємо руками чи ложкою. Ставимо у холодильник, щоб застигло.
- Ріжемо на бари. Смакуємо.
I can’t fill this up with enough yums 🙂
They are so pretty!
These sound delicious, and so my style! Will try!
Thank you
Ooh they look so delicious!!
Thank you