Ingredients:
- 5.3 oz (150 g) Greek yogurt
- 2/3 cup regular rolled oats
- 2/3 cup coconut milk (or any other milk you like)
- 1/3 cup shredded carrot (1 small)
- 1 Tbsp raisins
- 1 Tbsp dried cranberries
- 2 Tbsp crushed pineapple
- 2 Tbsp honey
- 1 Tbsp chia seeds
- 1/2 tsp cinammon
For topping:
- 2 Tbsp chopped and toasted walnuts
- crushed pineapple
Instructions:
- In a medium bowl combine all ingredients.
- Transfer mixture to glass jars with lids. You can use 1 pint jar (16 oz) or two half-pint (8 oz) jars. Cover and chill up to three days.
- To serve top with walnuts and crushed pineapple.
Makes 2 servings.
Per serving: 350 calories, 10 g fat, 57 g carbohydrates and 12 g protein
Вівсянка “Через Ніч” зі Смаком Морквяного Торта
Інгредієнти:
- 150 г Грецького йогурта (може бути будь-який інший йогурт без добавки фруктів)
- 2/3 скл звичайних вівсяних пластівців
- 2/3 скл кокосового молока (чи будь-якого іншого на ваш смак)
- 1/3 скл тертої моркви (1 маленька морквина)
- 1 ст.л. родзинок
- 1 ст.л. сушеної журавлини
- 2 ст.л. посіченого ананаса (може бути консервований у власному соці)
- 2 ст.л. меду
- 1 ст.л. насіння чіа
- 1/2 ч.л. меленої кориці
Для сервування:
- 2 ст.л. посічених грецьких горіхів
- посічений ананас
Інструкції:
- У посудині середнього розміру змішайте усі інгредієнти.
- Перекладіть суміш до скляних банок, які закриваються герметично. Ви можете взяти 2 250мл-банки або одну 500мл банку. Щільно їх закрийте і поставте в холодильник наніч. Може охолоджуватися до 3-х днів. Якщо зберігати довше, то вівсянка стає в’язка, що впливає на смакові властивості.
- Перед сервуванням покладіть зверху посічені ананас та горіхи.
В результаті виходять 2 порції.
На порцію: 350 калорій, 10 г жиру, 57 г вуглеводів, 12 г білків.
One thought on “Carrot Cake Overnight Oatmeal. Вівсянка “Через Ніч”: Морквяний Торт”