beet root juice

Beet root juice for cold season. Сік з буряків у холодний сезон

Beet root juice for cold season

Ingredients:

  • 3 medium beet roots
  • 3 medium carrots
  • 2 large green apples
  • 1 pomegranate
  • 1 lemon
  • small piece of raw peeled ginger

 

Instructions:

  1. Peel off the skin from all ingredients: beets, carrots, apples, pomegranate, lemon and ginger. Don’t forget to cut out the centers in apples too.
  2. Cut beets and carrots in pieces.
  3. Take all ingredients, except ginger, through juicer.
  4. Grate peeled ginger. Add it to the juicer.
  5. Your juice is ready. Store in a fridge for up to three days.

 

beet root juice

Сік з буряків у холодний сезон

Інгредієнти:

  • 3 середні буряки
  • 3 середні морквини
  • 2 яблука (семеринки)
  • 1 гранат
  • 1 лимон
  • кусочок почищеного імбиру

 

Інструкції:

  1. Повбирайте від шкірки всі інгредієнти. Не забудьте вийняти серцевини яблук.
  2. Поріжте буряки та моркву на кусочки.
  3. Пропустіть всі інгредієнти, крім імбиру, через соковижималку.
  4. Натріть імбир на дрібній тертці. Добавте до соковижималки.
  5. Ваш сік готовий. Може зберігатися у холодильнику три дні.

 

Advertisements

If you have some time, I would like to hear from you

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s